utopia; la cervesa més exclusiva del 2017

Si ets fanàtic de la cervesa amb alta graduació alcohòlica, de segur voldràs provar la cervesa artesanal Utopia de la casa Samuel Adams; una cervesa en bóta extremadament rara i altament alcohòlica que només s’elabora cada dos anys.

El problema és que necessites dues coses; sort per trobar una ampolla i molts diners per fer-te amb un.

Per elaborar aquesta cervesa de 28 ° -amb un preu de 200 euros-Samuel Adams comença amb una barreja de malt “pale” combinada amb malts Munic i Caramel, el que li dóna a la cervesa un profund color robí.

Després, s’agreguen tres varietats de llúpol alemany, incloent Spalt Spalter, Hallertau Mittelfrueh i Tettnang Tettnanger, per equilibrar la dolçor del malt.

Una vegada que s’elabora la cervesa, s’afegeixen ceps de llevat especials, inclosa una que s’utilitza generalment en l’elaboració de xampany i una “llevat ninja”, que pot sobreviure en un ambient altament alcohòlic.

Jim Koch, fundador de Boston Beer Co, l’empresa matriu de Samuel Adams declara: “La meva idea original per les utopies va ser superar els límits de la cervesa artesanal elaborant una cervesa extrema que no s’assemblava a res que qualsevol fabricant de cervesa hagués concebut “.

Les Utopies d’aquest any són una barreja de diversos lots, alguns dels quals han estat envellits fins a 24 anys en barrils on prèviament s’havia envellit altres begudes, inclosos barrils escandinaus de Aquavit i barrils de moscatell.

Aquest procés especial d’elaboració i envelliment ofereix una cervesa no carbonatada, ja que els alts nivells d’alcohol destrueixen qualsevol CO2 residual.

El producte final sap més com “un Conyac antic o Jerez fi amb notes de fruita fosca, amb una dolçor subtil i una suavitat profunda”, segons un comunicat de la cerveseria. A causa d’això, recomanen beure-ho en porcions petites, d’una unça aproximadament.

Aquest any només es van fabricar 68 bótes d’Utopia, el que significa que aquesta vegada només es vendran 13,000 ampolles, molt poques de les quals acabaran arribant a Europa, on hi ha limitacions per a la gradació alcohòlica de les cerveses.

El mateix inconvenient ocorre en 15 estats dels Estats Units, ja que a causa del seu alt contingut d’alcohol legalment no es pot vendre en 15 estats, incloent Alabama, Arkansas, Geòrgia, Idaho, Mississippi, Montana, New Hampshire, Carolina del Nord, Oklahoma , Oregon, Carolina del Sud, Utah, Vermont i Virgínia Occidental.

Recordi que vostè no només paga per una ampolla de cervesa quan compra Utopies – vostè està pagant per almenys un parell de dècades d’envelliment en diverses bótes. El preu està en línia amb molts whiskys escocesos de malt de 20 a 30 anys d’antiguitat.

Això sí, li recomanem a tots aquests professionals que realitzen treballs d’esforç mental com metges, pilots d’avió o serrallers que limitin el seu consum sinó volen veure compromesos seves carreres i els seus treballs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *